El bitllet de FGC pels pensionistes de Sant Cugat per anar a Mútua Terrassa costarà entre 0,60 i 1,20 euros

(12/01/2022 – Redacció)  

Els pensionistes de Sant Cugat porten anys reclamant que el viatge fins a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, hospital de referència pels santcugatencs, esdevingui zona 1 en transport públic o sigui més econòmic per aquest col·lectiu. Doncs bé, sembla que ara aquesta reivindicació serà una realitat.

Com ja ho va avançar Juan Merino, representant de la Taula de Gent Gran, i Núria Gibert, tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Salut, a TV Sant Cugat el passat mes de setembre, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya,  i els pensionistes de la ciutat pagaran 60 cèntims si tenen el carnet A i 1,20 si tenen el carnet B per fer el viatge des de Sant Cugat fins a l’estació del Vallparadís on es troba Mútua Terrassa. Part del cost del trajecte l’assumirà el consistori.

Publicitat

Aquest bitllet estarà disponible durant aquest trimestre. Actualment, anar a Mútua Terrassa, hospital de referència pels santcugatencs, costa 3,40 euros el viatge. Per tant, anar i tornar de l’hospital té un cost de més de 6 euros.

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat porta més de dos anys reclamant millores en l’àmbit sanitari de la ciutat, des de la segona residència pública fins a la reobertura al 100% dels consultoris de la Floresta i les Planes.

Publicitat