El 6 d’octubre se celebra una nova edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès

18/09/2019 – REDACCIÓ /

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza la novena edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès. L’objectiu d’aquesta marxa és reivindicar la protecció d’aquest corredor que uneix les serres de Sant Llorenç del Munt, Galliners i Collserola i ressegueix l’Anella Verda de Terrassa.

corredor-verd-vallesFotografia d’una de les edicions de la Marxa del Corredor Verd cedida pel Club Muntanyenc

El president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli va assistir al programa La Contraportada per presentar aquesta iniciativa que enguany comptarà amb dues modalitats, la marxa nòrdica i la caminada i dos recorreguts, un de 10 de quilòmetres entre Sant Quirze i Sant Cugat i un altre de 21, entre Matadepera i la nostra ciutat.

Publicitat

Després de la prova de l’any passat, aquesta nova edició incorpora un nou recorregut, més curt i més adequat per la marxa nòrdica, entre Sant Quirze i Sant Cugat.

Els participants de la marxa nòrdica rebran una classe per conèixer l’estil i tenen a la seva disposició un servei de lloguer de bastons. Els bastons són una eina imprescindible per a la correcta posició a la marxa nòrdica.

Publicitat

La Marxa del Corredor Verd, que aquest any arriba a la novena edició, va néixer com una proposta del col·laborador d’història del club muntanyenc, Josep Maria Aymà, i any rere any va tenint una participació més gran. L’any passat va comptar amb 150 participants.

Les inscripcions es poden fer a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat i si es fan abans del 27 de setembre els participants tindran un descompte en el preu.

A banda de presentar la Marxa pel Corredor Verd del Vallès, Silvano Bendinelli va anunciar en exclusiva la data de la nova edició de la Marxa Infantil, que seguirà celebrant-se el mes d’abril com en els darrers anys.

Però abans de l’abril, els adults tenen una cita el proper 6 d’octubre a la novena Marxa del Corredor Verd del Vallès.

Feu un comentari