El 10 de juny torna la cursa solidària contra el càncer ‘Metres de Vida’

(1/06/2023 – Redacció)  

El pròxim 10 de juny es celebrarà la 3a edició de la cursa solidària contra el càncer “Metres de Vida” que organitza l’empresa Teampartners en benefici de l’AECC Catalunya contra el càncer. Una cursa que enguany s’assciarà al color blau en deferència ala lluita contra el càncer de pròstata.

Publicitat

Enguany s’han organitzat tres modalitats, una cursa per nens amb un kilòmetre de recorregut, una cursa de 7 km. i una caminada de 3. Aquesta tercera edició es celebra després de tres anys de parada i enguany la cursa compta amb l’apadrinament de l’exatleta d’elit Valentí Massana.

Aquesta cursa pretén ser una festa col·lectiva i solidària on està tothom convidat a participar i gaudir del programa en un ambient pròxim i familiar. Hi haurà avituallament, música, entre altres activitats. Paral·lelament, com a les dues edicions anteriors, també programaran una conferència vinculada a la prevenció del càncer.

Les inscripcions ja estan obertes al portal que han habilitat els organitzadors. Una cursa que compta amb el patrocini de L’Hospital Universitari General de Catalunya, Cano&Pujol, Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà i Sacoliva, i el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Publicitat

 

 

Feu un comentari