Dues residències de Sant Cugat traslladen residents a l’Hospital General de Catalunya

20/04/2020 – REDACCIÓ /

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha explicat durant el ple extraordinari sobre la crisi del coronavirus, celebrat aquest dilluns, que actualment la situació de les residències de gent gran a la ciutat “està controlada gràcies a les direccions dels centres i a la feina de l’Ajuntament, que ha facilitat material, espais de descans i càtering“.

A més, Ingla ha detallat que dues residències de la ciutat han traslladat residents a l’Hospital General de Catalunya, situat a Sant Cugat. L’equipament sanitari té menys pressió i ha aconseguit alleugerir la càrrega dels professionals. Per aquest motiu ha estat possible el trasllat de persones que viuen en residències de la ciutat.

Publicitat

L’alcaldessa també ha assegurat, com ja es va anunciar fa setmanes, que tenen preparats hotels de la ciutat per si calgués traslladar a persones que resideixen en centres de la ciutat.

Entrada Hospital General de Catalunya, situat a Sant Cugat

La setmana passada es va anunciar des del consistori que es volia habilitar aquesta setmana un hotel de la ciutat perquè els professionals de les residències puguin estar-s’hi mentre duri la situació actual.


Publicitat

Feu un comentari