Diferents espais d’art de Sant Cugat participen en la primera la Setmana de l’Art

(23/11/2021 – Redacció)  

Diferents espais d’art públic i privats de Sant Cugat, entre ells Canals Galeria d’Art, la Sala Rusiñol i La Galeria participaran del 25 de novembre al 3 de desembre a la primera edició de Setmana de l’Art. L’objectiu és apropar les arts visuals al conjunt de la població i està organitzada per Galeries d’Art de Catalunya. Durant més d’una setmana el públic podrà visitar una quinzena d’exposicions i activitats gratuïtes i gaudir descomptes en la compra d’obres d’art.

Josep Canals durant una visita a la seva galeria. Imatge d’arxiu

Una d’aquestes activitats és una ruta gratuïta per les galeries de Sant Cugat. Aquesta es farà el divendres 3 de desembre i començarà a les 17h a Canals Galeria d’Art. A les 17:30h la ruta es traslladarà a la Sala Rusiñol i l’última parada serà a les 18:15h a La Galeria.

Publicitat

A més a la Sala Rusiñol organitza una exposició dedicada a Miquel Cabanas i el dimarts 30 de novembre i dimecres 1 de desembre hi haurà una visita comentada. El dijous 2 desembre a les 19h hi haurà la inauguració de l’exposició amb la lectura de poemes de l’artista Jordi Franquesa.

Ignasi Cabanes, de la Sala Rusiñol, durant la celebració dels 35 anys

Canals Galeria d’Art per la seva part mostrarà l’exposició ‘Sant Cugat, terra d’artistes’ i cada dia organitzarà activitats amb diferents artistes. Pel que fa a la Galeria s’exposarà l’obra de Perico Pastor.

Publicitat