Diferents associacions de Valldoreix demanen aturar el projecte d’ampliar l’escola de música i proposen crear un espai multicultural

07/10/2021 – Redacció

Una desena d’entitats i associacions de Valldoreix han mostrat en roda de premsa el seu rebuig al projecte que vol fer el govern de l’EMD d’ampliar l’escola de música municipal als terrenys del garden. Es tracta d’un pla que costarà 1.700.000 euros als valldoreixencs.

Les associacions, que han fet pinya en aquesta roda de premsa feta a la Nau de Cultura, han explicat que han demanat al president de l’EMD, Josep Puig, aturar el concurs públic, que ha rebut una vintena de candidatures, i en el seu lloc crear un espai multicultural.

Publicitat
Moment de la roda de premsa fet a la Nau de Cultura

A la vegada asseguren que no estan en contra de l’ampliació de l’escola de música i creuen que tant l’escola com un espai destinat al teatre i altres activitats culturals poden conviure perfectament.

A més reclamen un auditori digne per Valldoreix ja que la Nau de Cultura adverteixen que s’ha quedat petita i que té moltes mancances, entre elles que no hi ha ni lavabos, ni una recepció per rebre els assistents i l’equipament no està insonoritzat. Les associacions que han convocat la roda de premsa denuncien que les condicions de la Nau de Cultura “fan pena” i han recordat que el seu naixement va ser “eventual” fa 15 anys i per tant necessiten un nou espai de manera “urgent”.

A la roda de premsa han participat una desena d’associacions del teixit  cultural i social de Valldoreix: Associació Gent per Valldoreix, Associació de Propietaris i Veïns de Ca n’Enric-La Miranda, Associació de Propietaris i Veïns de la Colònia de Montserrat, Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues, Vent-Valldoreix espai natural, Casal d’Avis de Valldoreix, Marxosos del Vallès, Magma 2011, El Cercle i Amicart Valldoreix.

Publicitat

.