Detenen un camioner piròman en un polígon de Sant Cugat

03/07/2019 – REDACCIÓ /

Els Mossos d’Esquadra de Sant Cugat van detenir un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola, sense antecedents i veí de Pinto (Madrid) com a responsable dels incendis localitzats la tarda del dia 30 de juny al polígon industrial Can Sant Joan.

camioner-piroman
Fotografia del lloc dels fets dels Mossos d’Esquadra

Els fets es va produir pels volts de les 17.00 hores del dia 30 de juny, quan una patrulla va localitzar diverses columnes de fum provinents del polígon Can Sant Joan. En apropar-se al lloc va localitzar fins a cinc focus diferents de foc, la qual cosa deixava clar l’origen intencionat. Mentre feia ús de l’extintor per contenir les flames, va sol·licitar la presència de més mitjans. Immediatament altres dotacions de Mossos d’Esquadra, policia local, dues dotacions de bombers i una d’ADF es van desplaçar al lloc, la qual cosa va permetre controlar i extingir ràpidament l’incendi que va cremar uns 1.000 metres quadrats de matolls.

Publicitat

Un testimoni va alertar una de les patrulles que havia vist un home pels voltants, amb una actitud sospitosa i que anava llençant coses a terra. Els agents van fer una recerca i el van localitzar molt a prop dels incendis. El van identificar i li van localitzar diversos trossos de paper a les butxaques. Així mateix l’home, molt nerviós, va manifestar que era camioner i que tenia el seu camió estacionat a escassos metres d’on l’havien aturat. Els agents van localitzar el camió i al seu costat uns pantalons cremats així com set encenedors de la seva propietat que van ser intervinguts. L’home va ser detingut com a presumpte responsable dels incendis i traslladat a dependències policials.

El dilluns 1 de juliol el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Feu un comentari