Detenen a Coll Favà un individu amb 21 grams de cocaïna d’alta puresa

26/04/2019 – REDACCIÓ /

La Policia Local de Sant Cugat va detenir la setmana passada un individu per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents van intervenir-li 21 grams de cocaïna en una pedra (d’alta puresa), que es poden convertir en més de 100 monodosis per distribuir.

Cocaïna-alta-puresa
La cocaïna d’alta puresa intervinguda

La detenció es va produir al barri de Coll Favà, quan una patrulla de paisà de la unitat de suport de la Policia Local va observar un vehicle que circulava de forma sospitosa pel passeig de Francesc Macià.

Publicitat

Els agents van detenir el vehicle i van identificar els tres individus que hi havia a l’interior. Un d’aquests individus –M. C., de 30 anys- tenia antecedents per tràfic de drogues. En el moment d’escorcollar-lo se li van intervenir 21 grams de cocaïna en una pedra (d’alta puresa), així com 4 monodosis de 0,5 grams preparades per la seva distribució (aquestes 4 monodosis estaven amagades al dipòsit de gas d’un encenedor).

Cal destacar que els 21 grams d’aquesta cocaïna d’alta puresa poden convertir-se en més de 100 monodosis, a l’hora de fer la distribució.

Els agents van traslladar el detingut a la comissaria de Mossos d’Esquadra. Aquesta detenció s’emmarca dins del seguiment coordinat que la policia de Sant Cugat (Policia Local i Mossos d’Esquadra) fa en prevenció del consum i petit subministrament d’estupefaents.

Publicitat

Feu un comentari