Aïllats dos agents de la Policia Local

26/03/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dijous 26 de març, el regidor de Seguretat Ciutadana i de Via Pública i Benestar Animal, Francesc Carol, ha explicat a Televisió Sant Cugat que hi ha dos policies locals aïllats pel que semblava inicialment un contagi per coronavirus.

Carol ha informat que no tenen evidències per confirmar que les baixes laborals dels dos agents són per coronavirus. “Semblava que dos policies podrien haver estat infectats, però que no han experimentat la mateixa evolució que els malalts de la covid-19, sinó símptomes d’un refredat convencional”, ha explicat.

Publicitat

A més, ha explicat que les baixes laborals que té el cos actualment, a banda d’aquestes dues persones, són baixes prèvies a la declaració de l’estat d’alarma.

telefon-policialocal
Fotografia d’arxiu d’agents del cos de Policia Local de Sant Cugat

Sobre aquesta qüestió, Francesc Carol ha declarat que, fins i tot, alguns d’aquests agents han demanat reincorporar-se al cos perquè tenen ganes de començar.

En els darrers dies s’havia difós a les xarxes socials que hi havia dos agents del cos de policia local de Sant Cugat que havien donat positiu per coronavirus.

Publicitat

Finalment, però, Francesc Carol ha confirmat que aquests policies de Sant Cugat sembla que tenen un refredat i que de moment no hi ha nous casos.

Podeu veure l’entrevista sencera a Francesc Carol en aquest vídeo de Televisió Sant Cugat.

Feu un comentari