Denunciades dues persones per fer un vermut en un bar de Sant Cugat

25/03/2020 – REDACCIÓ /

Els Mossos d’Esquadra han denunciat dues persones per fer un vermut en un bar a Sant Cugat. Els fets van succeir el diumenge 22 de març. Els denunciats van al·legar davant la policia catalana que estaven fent una reunió de treball.

Els Mossos d’Esquadra han detingut 79 persones a tot Catalunya d’ençà que es va decretar l’estat d’alarma i han interposat 11.892 denúncies.

Publicitat

imatges-del-seguiment-dels-mossos-desquadra-al-partit-nastic-saragossa-35

Els agents de seguretat recorden que la mobilitat es limita a determinades activitats: adquisició d’aliments, productes farmacèutics de primera necessitat, entitats financeres i assegurances, desplaçament al lloc de treball, retorn a residència habitual, atenció i cura a menors d’edat, gent gran i altres persones especialment vulnerables. Sempre individualment excepte l’acompanyament a persones amb discapacitat o altra causa justificada. A la vegada els bars i restaurants no poden obrir al públic. Tampoc es pot quedar amb amics o companys de feina, només en els casos de persones vulnerables o dependents i sense que hi hagi contacte, i mantenint una distància d’entre 1 i 2 metres.

Publicitat

Feu un comentari