Demanen constituir una “Comissió d’Emergència Econòmica Local”

30/03/2020 – REDACCIÓ /

Les principals associacions d’empresaris i comerciants de Sant Cugat, Sant Cugat Empresarial i Sant Cugat Comerç, reclamen a l’Ajuntament, de forma urgent, la posada en marxa d’una “Comissió d’Emergència Econòmica Local” amb els agents econòmics implicats a la ciutat.

Aquesta “Comissió d’Emergència Econòmica Local” ha de fer el seguiment de les mesures ja preses per pal·liar els efectes que està propiciant la pandèmica del coronavirus, avaluar la seva implementació i, en cas necessari, proposar-ne de noves per minimitzar l’impacte de la crisi a la ciutat.

Publicitat

Ambdues entitats insten a l’Ajuntament a liderar la societat i promoure la voluntat de les entitats empresarials, de comerciants, Cambra, treballadors, propietaris d’habitatges i de locals comercials, i en definitiva, de tots els col·lectius afectats per la pandèmia. Asseguren que en moments difícils cal reforçar les aliances i treball conjuntament per poder pal·liar el màxim possible i amb anticipació, les conseqüències econòmiques que ja estan patint els ciutadans i el teixit productiu de la ciutat.

Feu un comentari