Decathlon obre la seva primera botiga a Sant Cugat

23/11/2019 – Josep Lluís Silva

La botiga d’esports Decathlon ha inaugurat aquest divendres la primera botiga de l’empresa a Sant Cugat.

El nou establiment es troba al Centre Comercial Sant Cugat, que dóna feina a un equip de 68 venedors, i compta amb una superfície comercial de 2.700 metres quadrats íntegrament dedicada a l’exposició i venda de material esportiu.

Publicitat

Entre les novetats de la nova botiga Decathlon Sant Cugat destaca un simulador i un taller de golf perquè tots els amants d’aquest esport puguin practicar i provar les últimes novetats. L’establiment també compta amb l’última tecnologia com il·luminació LED.

La nova botiga ha distribuït pantalles per tot l’establiment, on els usuaris podran consultar totes les especificacions tècniques dels productes i smartphones per assessorar i ajudar als clients en qualsevol moment.

A més, de la mateixa manera que la resta de Decathlons, aquesta botiga permet fer la recollida de les comandes online de manera gratuïta i ofereix un servei de lliurament en dues hores en la qual els usuaris podran triar en franges de dues hores quan volen rebre la comanda al seu domicili.

Publicitat

Decathlon Sant Cugat és l’establiment número 17 per a la companyia a la província de Barcelona i el número 25 de Catalunya.

Feu un comentari