Cues a l’administració “El Fanalet del Monjo” per un dècim del “Nen”

26/12/2019 – Josep Lluís Silva

Aquest dilluns molts santcugatencs es van voler acostar a “El Fanalet del Monjo”, l’administració de Loteria Nacional número 2 de Sant Cugat, per provar sort amb el sorteig del Nen, després que el passat diumenge repartís un cinquè premi de la rifa de Nadal.

loteria-nacional
Fotografia de loteriasyapuestas.es d’un bombo d’un sorteig de Loteria Nacional

La cua per fer-se amb un número de la loteria del Nen arribava el dilluns a la plaça d’Octavià. Moltes persones van voler acostar-se dilluns fins a l’administració afortunada el dia del sorteig de la loteria de Nadal per fer-se amb un número del sorteig extraordinari de la Loteria del Nen que se celebrarà el pròxim 6 de gener al migdia.

Publicitat

Aquest sorteig extraordinari té un primer premi de 2.000.000 euros per sèrie, un segon de 750.000 euros i un tercer de 250.000 euros.

La Loteria del Nen és la segona més important de l’Estat després de la Loteria de Nadal. Una rifa d’origen incert que, segons alguns investigadors, va ser una creació de la Duquessa de Santoña María del Carmen Josefa Victoriana Hernández y Espinosa de los Monteros  (1828 – 1894)  per a recaptar diners per a construir un hospital per a nens.

Cinquè premi a la rifa de Nadal

“El Fanalet del Monjo” va vendre algunes sèries del 5è premi de la rifa de Nadal celebrada el passat diumenge. Els santcugatencs que van comprar el 66.212 han guanyat 6.000 euros per dècim.

Publicitat

Com el premi és superior a 2.000 euros, els afortunats han d’anar a cobrar-lo a una de les entitats bancàries associades a Loterias y Apuestas del Estado. A més, com que la quantitat és inferior a 20.000 euros, els guanyadors del premi no hauran de pagar res a Hisenda.

Feu un comentari