Creen una pàgina en record de Joan Fibla

07/04/2020 – REDACCIÓ /

La família de Joan Fibla Ventura, mort el passat 5 d’abril, ha obert una pàgina de Facebook perquè tots aquells que vulguin deixin el seu missatge de condol i d’afecte en el seu record.

La família de Joan Fibla, qui va ser cap de mercats i fires de l’Ajuntament de Sant Cugat, ha explicat la creació de la pàgina:

Publicitat

“En aquests moments en que estem separats. Hem volgut crear aquest espai per a tothom qui vuligui expresser el seu afecte i el seu record cap en Joan Fibla Ventura. Tristament ens va deixar ahir 5 d’Abril del 2020, pero el durem sempre als nostres cors.”

Àngels, Jan i Laia

Són molts els santcugatencs i santcugatenques que ja s’han animat a escriure unes paraules d’escalf per a la família, explicar una anècdota o explicar els records més bonics amb el Joan. De moment, una de les primeres persones que s’ha animat a sumar-se a aquest condol digital ha sigut la Tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila:

Publicitat

“Joan, no saps com et trobarem a faltar… La teva vitalitat, la teva prudència i discreció, la teva gran experiència i professionalitat, el teu únic i càlid somriure….
El poble, el teu poble ha perdut a un dels GRANS i es que fins a l’últim moment has estat al seu servei. Al costat dels comerciants, dels Mercats, dels paradistes i de l’equip. Al meu costat, aconsellant-me a l’hora de prendre decisions i ajudant a tothom com només tu sabies fer-ho.
Sense tu res serà igual. Mai t’ho podrem agrair prou. La vida és molt injusta però com tu diries cal seguir endavant. Ho farem i ens en sortirem. Per tu i per tots els que estem perdent injustament. 
Mai t’oblidarem. Sant Cugat mai t’oblidarà.”

Elena Vila

A més, el dilluns 6 d’abril, els treballadors essencials que continuen a l’Ajuntament de Sant Cugat, van fer un minut de silenci en homenatge a tots els anys que Joan Fibla va treballar al servei del consistori, a les 12 hores a la plaça de la Vila.

Feu un comentari