Continua la setmana de mobilitzacions de l’AFA la Mirada per reclamar millores a les instal·lacions provisionals a l’espera de la nova escola(10/11/2021 – Redacció)  

Estava previst que el nou edifici de l’escola La Mirada entrés en funcionament a l’inici del curs 2023-24 però un nou retard en la tramitació del projecte ha endarrerit aquesta data fins a principis de 2024. Un nou endarreriment en l’entrega d’unes instal·lacions que s’havien d’haver estrenat el 2019 i que a dia d’avui encara no han ni començat a construir.

Per aquest motiu l’Associació de Familiars d’Alumnes de La Mirada han decidit dur a terme noves mobilitzacions de protesta amb les que reclamen, entre altres reivindicacions, “honestedat per part de l’Ajuntament amb el procés de construcció de la nova escola“. Però també millores a les instal·lacions provisionals a l’espera de què per fi arribi la nova escola.

 

 

Publicitat


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’AFA La Mirada reclamen un pla amb calendarització de com pensen millorar les instal·lacions actuals i assegurar que hi ha espais adients per estar-hi de nou més temps del previst pel curs vinent la situació ja és insostenible“. Per exemple, en dies de pluja, els nens s’han de quedar tancats a classe tot el dia, ja que no tenen porxos al pati, ni gimnàs, ni altres espais.

L’equip de govern es va reunir a principis de setmana amb l’AFA i la comunitat educativa de l’escola i va avançar les millores que aplicarien a les instal·lacions provisionals de l’escola La Mirada abans que puguin traslladar-se al nou edifici.

Els nens i nenes de l’escola la Mirada estudien des de fa cinc anys en barracons situats a tocar de l’escola Olivera, a l’espera de la construcció definitiva del seu edifici. El 2019 el projecte de construcció es va aturar per complir amb els requeriments de la Direcció General de Protecció Civil. La zona triada per aixecar l’escola es trobava massa a prop de les vies del tren i es va buscar un nou espai al Bosc de Volpelleres.


Aquesta setmana de mobilitzacions diàries de l’AFA la Mirada s’allargarà fins al diumenge vinent fent-se visibles al Cross amb cartells i samarretes.