Consulta l’horari dels serveis municipals durant el mes d’agost

01/08/2019 – REDACCIÓ /

Durant el mes d’agost canvien els horaris dels principals serveis municipals de la ciutat. Repassem quins són els nous horaris a l’agost.

Publicitat

L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC) està oberta només als matins fins al 10 de setembre. L’horari és de 8 a 14:00 de dilluns a divendres. L’atenció sempre serà amb cita prèvia, excepte en casos urgents com per exemple finalització de terminis o temes d’urgència social degudament justificats. Els volants d’empadronament i recàrregues de T-Gran es poden demanar al taulell d’informació sense necessitat de cita prèvia.

A l’agost les oficines d’atenció ciutadana de Mira-Sol, La Floresta i Les Planes estan tancades.

Recordeu que per a informació d’horaris d’equipaments i oficines municipals podeu trucar als telèfon gratuïts d’Atenció ciutadana 010 i 900 104 941 (si es truca des de mòbil o de fora del municipi).

Publicitat

A més, si heu d’anar al CAP heu de saber que els Centre d’Atenció Primària del carrer de la Mina, de Valldoreix i Can Mates ofereixen un servei d’atenció de 8 a 15. En cas d’urgències s’atendrà fora d’aquest horari. Podeu trucar al 93 589 11 22 per a més informació.

Pel què fa al consultori de La Floresta durant el mes d’agost l’horari d’atenció és dilluns, dimecres i divendres de nou del matí a una de la tarda. Els dimarts i dijous, de vuit del matí a una de la tarda.

El consultori de les Planes està tancat tot l’agost.

I si necessiteu una biblioteca oberta per estudiar o refrescar-vos durant la calor mentre llegiu un bon llibre, teniu oberta la biblioteca Gabriel Ferrater de 10 a 14:00 de dilluns a divendres. Els dissabtes d’agost està tancada.

La biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-Sol i la de Volpelleres estan tancades durant tot l’agost.

Durant el mes d’agost l’àrea blava i verda seran gratuïtes excepte la zona blava del Mercat Torreblanca. La zona vermella del CAP de la Mina i de Valldoreix funciona amb normalitat a l’agost.

Feu un comentari