Construir un hotel d’insectes i alliberar una parella d’eriçons, activitats protagonistes de les jornades Biodiversitat i Ciutat Saludable

(28/03/2022 – Redacció)  

Construir un hotel d’insectes, col·locar caixes niu d’ocells i alliberar exemplars de fauna salvatge rehabilitada. Aquests han estat alguns dels objectius de la visita taller que s’ha fet el dissabte al parc de Can Mates. Un taller que forma part de les jornades de Biodiversitat i Ciutat Saludable organitzades per l’Ajuntament.

Es tracta d’un taller que forma part de les jornades de Biodiversitat i Ciutat Saludable Foto: Ajuntament

La jornada ha tingut com a protagonista l’acció d’alliberar dos eriçons. El lloc escollit ha estat el parc de Can Mates i la finalitat és reforçar la població actual d’aquesta espècie a la nostra ciutat.

Publicitat

Han estat alliberats dos eriçons Foto: Ajuntament

 Des de l’Ajuntament recorden que els eriçons surten al vespre i, per tant, si ens trobem algun d’aquests animals, és important no tocar-los.

Un dels eriçons alliberats Foto: Ajuntament

 Les jornades Biodiversitat i Ciutat Saludable formen part de les activitats temàtiques que el consistori està impulsant per a cada un dels sis eixos de la declaració d’Emergència Climàtica de Sant Cugat. Totes les activitats són gratuïtes, però amb les places limitades. Les jornades s’allargaran fins al  7 de maig.

Publicitat