Coneix els equips del Sant Cugat F.C. de la temporada 2019-2020

20/10/2019 – REDACCIÓ /

El divendres 11 d’octubre es van presentar els equips de totes les categories del Sant Cugat F.C. al ZEM Jaume Tubau. Les càmeres de TV Sant Cugat van enregistrar-la íntegrament per oferir-la a la nostra audiència i la podeu veure en aquests vídeos. No us la perdeu perquè va ser espectacular.

Publicitat

Minuts abans de la presentació el president del club, Llorenç Santasusagna, va afirmar al micro de TV Sant Cugat que l’objectiu d’aquesta nova temporada és seguir treballant l’àrea metodològica del club i continuar amb l’aposta ferma del futbol femení. En aquesta línia va manifestar que aquest any s’ha creat el setè equip. Amb aquesta nova formació, el club ja compta amb 116 jugadores. També va lamentar podrien donar cabuda a més jugadores si tinguessin més espai.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, no va voler perdre’s la posada en escena de tots els equips del Sant Cugat F.C.  Ingla va destacar la tasca solidària del club que està duent a terme, per exemple, al Campus Sant Cugat-Índia, que arribarà a la vuitena edició i demostra la implicació del club amb la societat més enllà de l’esport. Ara el club també treballa en un nou projecte solidari perquè els clubs catalans apadrinin clubs de futbol indis. A més, el club continuarà col·laborant amb l’ONG Esport Solidari Internacional (ESI) cedint material esportiu per als més vulnerables i donaran tot el seu suport als Amics de la Gent Gran.

Va assistir també la Tinenta d’Alcalde de Cultura, Educació, Esports i Jovent, Esther Madrona, que es va mostrar molt orgullosa per comprovar com l’esport femení va creixent a les diferents entitats de la ciutat com el “SantCu”.

Publicitat

En total, en la nova temporada 2019-2020 hi participaran 48 equips que integraran 740 jugadors.

Unes bones xifres de participació que encara podrien ser més elevades si el club veiés satisfetes les demandes de més espai.

El Sant Cugat F.C és un dels clubs esportius més antics de la ciutat, amb 103 anys d’història.

Feu un comentari