Comuns i Podem anuncien que aniran junts a les municipals del 2023 a Sant Cugat(30/11/2021 – Redacció/)  

Sant Cugat en Comú i Podem Sant Cugat han presentat en roda de premsa l’acord per treballar conjuntament el programa i la candidatura d’En Comú Podem a les eleccions municipals de 2023.

Conchi Abellan, secretaria general de Podem Catalunya, Agnès Petit, responsable d’organització de Catalunya en Comú, Ramon Gutiérrez, portaveu Sant Cugat en Comú, i Amèrico Ologaray, portaveu de Podem Sant Cugat

Entre els objectius marcats estar treballar per un Sant Cugat que no deixi ningú enrere, que faci costat a les persones i famílies vulnerables, construint una ciutat més inclusiva, aplicant polítiques feministes, a l’altura del repte climàtic, i amb especial atenció a la diferència i la diversitat. Alhora, el projecte té l’aspiració a governar la ciutat amb un programa amb compromisos concrets elaborats de forma oberta des dels barris, recollint i participant en la creació de propostes veïnals i sectorials.

A la roda de premsa també han participat Conchi Abellàn, coordinadora de Podem Catalunya i Agnès Petit, responsable d’organització de Catalunya en Comú. Les dues dirigents han coincidit a destacar que s’obre una nova etapa de treball conjunt, no només a Sant Cugat, per fer d’En Comú Podem esdevingui el principal l’espai de referència de l’esquerra transformadora a nivell municipal.

 

Publicitat