Comencen els talls de trànsit a l’avinguda Cerdanyola

30/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous l’avinguda Cerdanyola queda tallada al trànsit en el tram comprès entre el passeig Torre Blanca i el carrer Montserrat. El motiu són les obres de remodelació i vianantització de l’avinguda, previstes en el Pla de Millora del barri del Monestir- Sant Francesc.

vianantitzacio-avinguda-cerdanyola

Publicitat

 

Els treballs, que van començar fa un mes, han consistit fins ara en connectar el futur clavegueram d’av. Cerdanyola amb el col·lector que hi ha al pg. Torre Blanca. Això ha obligat a tallar el trànsit en aquest passeig durant unes setmanes i a desviar provisionalment l’autobús municipal pel c. Montserrat.

Ara, un cop acabada aquesta actuació, comencen les obres de renovació del clavegueram i remodelació de l’av. Cerdanyola, que es faran per fases per garantir el pas dels vianants i l’accés del veïnat i la càrrega i descàrrega.

Publicitat

Aquests treballs suposaran restringir la circulació de vehicles entre el pg. Torre Blanca i el c. Montserrat de manera definitiva.

Pel que fa al transport públic municipal, les línies L1, L8 i L9, recuperen la parada de l’av. Cerdanyola / pg. Torre Blanca, que es mantindrà en aquesta ubicació fins que es completi la vianantització de tota l’avinguda.

La remodelació de l’avinguda Cerdanyola és un projecte sorgit del procés participatiu que es va fer al barri l’any 2016.

L’ajuntament notifica que per informar d’aquestes i altres obres incloses en el Pla de Millora del barri del Monestir – Sant Francesc, s’ha habilitat una oficina al pg. Francesc Macià, 16-20 (Oficina d’Estacionament Regulat) amb els següents horaris: Dimarts i dijous, de 16 a 18 h; Dimecres, de 9 a 11 h; i Divendres, de 12 a 14 h.

Feu un comentari