Comença la campanya de les eleccions municipals més igualades10/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres ha començat la campanya electoral de les eleccions municipals més igualades de Sant Cugat. Segons les passades eleccions generals, els santcugatencs no tenen un clar favorit.

Si partim dels resultats d’aquestes eleccions estatals com a referència, ERC-MES prendria l’alcaldia a Junts per Catalunya i Sant Cugat deixaria de ser feu convergent després de 32 anys. Això si la CUP, que no es va presentar a les passades eleccions generals, no resta vots a ERC i impedeix el sorpasso.

El PSC recuperaria el terreny perdut en els últims anys i, amb l’efecte Pedro Sánchez, tornaria a ser una força decisiva per formar un govern de coalició.

Sant Cugat en Comú seria la quarta força més votada, però per només 200 vots més que Ciutadans.

Publicitat

I el Partit Popular, com que es repartiria el vot de la dreta amb VOX, podria ser que no aconseguís cap representació en el ple municipal.

El proper 26 de maig sortirem de dubtes. Els 62.680 santcugatencs amb dret a vot escolliran l’equip de govern dels propers quatre anys, d’entre les 12 candidatures que es presenten a les municipals.

Perquè puguis conèixer millor les propostes dels partits que es presenten a les eleccions municipals, TV Sant Cugat emetrà entrevistes electorals amb tots els candidats i un debat electoral amb les forces polítiques amb representació al ple. A més a més, Sant Cugat Magazine oferirà un especial de les eleccions perquè puguis conèixer millor els candidats que es presenten i els seus programes electorals.

Segueix la llista de reproducció del nostre canal de Youtube on penjarem tots els vídeos de la campanya electoral 2019. I a la pàgina de Política, podràs llegir totes les notícies de la campanya de les eleccions municipals 2019.

I la nit electoral podràs seguir l’escrutini en directe tant des del canal de la TDT com des de TVSantCugat.cat.

Deixa un comentari