Com serà el recorregut de la Cavalcada de Reis 2024 a Sant Cugat?

(1/12/2023 – Redacció)

La Cavalcada de Reis a Sant Cugat estrena nou recorregut. Hi ha molts canvis respecte a passades edicions, així que preneu nota per saber com podreu seguir aquest gran esdeveniment de la tarda de 5 de gener.

Publicitat

Per un costat, hi haurà un nou punt de sortida. Enguany Ses Majestats arribaran al centre de Sant Cugat a les 17.30 h a la plaça Victòria dels Àngels, per commemorar els 30 anys del Teatre Auditori amb un espectacle de música i dansa.

A les 18.00 h, després de la recepció de SM, el recorregut sortirà des de la plaça Victòria dels Àngels i passa per: c. de Francesc Moragues – av. de Rius i Taulet – av. de Lluís Companys – c. de Rosselló – c. de Sant Bonaventura – rambla del Celler (contra direcció) – c. Puig i Cadafalch – rambla del celler – av. de Cerdanyola – plaça de l’Ú d’Octubre on descotxaran els Reis i estrelles.

La Cavalcada del centre de Sant Cugat tindrà 6 noves carrosses, comparses de dansa i música en directe i la presència del Muxinach, que guiarà amb la seva llum als Reis d’Orient.

Publicitat

Sobre les 19.45 h els Reis i les estrelles aniran caminant fins a l’església pels jardins de l’Hort de l’Abat, fins arribar a l’església del Monestir on es farà l’adoració al nen Jesús. Després, sobre les 20.45 h aprox., els reis rebran les cartes a plaça de l’Om. Un canvi també significatiu, ja que després de  molts anys rebent les cartes a l’Ajuntament, enguany es farà en aquesta plaça més propera al Monestir.

Podeu consultar el recorregut complet de la Cavalcada al nostre web tvsantcugat.cat i al número especial de la revista Sant Cugat Magazine, que trobareu als carrers el proper dimarts.