Com recuperar els diners dels títols de transport públic?

08/04/2020 – REDACCIÓ /

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha informat a través de la seva pàgina web que, en coordinació amb els operadors de transport públic com Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), establirà els mecanismes per compensar els títols de transport públic que no es puguin haver utilitzat durant els dies que duri l’estat d’alarma. Aquesta compensació afectarà els títols de TMB i la resta de serveis de l’ATM, com metro, bus, FGC, TRAM i Rodalies. Per tant els usuaris que hagin comprat la T-Jove, la T-Usual (antiga T-MES), la T-Familiar o la T-Grup i no l’hagin utilitzat aquests dies pel confinament, podran recuperar els diners. Pel que fa a la T-Casual (antiga t-10), aquesta targeta es pot utilitzar durant tot l’any.

titols-transport-public

Tot i això, aquesta compensació s’efectuarà passat període d’emergència. Serà llavors quan s’informarà com les persones usuàries podran rebre la corresponent compensació. Els títols en qüestió s’han de guardar per tal de poder reclamar la compensació pertinent.

Publicitat

FGC ha reafirmat a través de Twitter les explicacions de l’ATM i recorda que és important guardar-se els títols de transport que no s’han pogut utilitzar. Des de l’empresa expliquen que un cop acabi l’emergència s’establiran els mecanismes per compensar-los.

Publicitat

Feu un comentari