Claret

fabricant d’embalatges, palets i magatzem de fustes des de 1934

caixa-claret-gruaSi hi ha alguna empresa que es pugui definir com experta en fustes i tots els seus derivats, embalatges, palets, caixes, etc., aquesta és Claret. Una empresa familiar fundada a Rubí l’any 1934 per Marcelino Claret, avi de l’actual propietari.

En ple centre de Rubí, Marcelino Claret va obrir aquell mateix any una serradora que ben aviat es va convertir en un punt de referència per a la població rubinenca. Fruit de l’èxit d’aquesta primera etapa, 20 anys després l’empresa va traslladar-se a la carretera de Sabadell de Rubí.

En aquest nou emplaçament Claret va seguir creixent i ampliant productes. Fet que va afavorir la instal·lació de l’empresa a l’actual ubicació, al Polígon de Cova-Solera de Rubí l’any 2002. Ja en les noves instal.lacions, el 2007 aconsegueix la homologació del Ministeri d’Agricultura pel tractament fitosanitari de la fusta NIMF15.

Des de l’any 2012 i fins a l’actualitat, l’empresa centra la línia productiva en fabricar embalatges de fusta i palets i en la venda de fustes transformades, taulers, taulons, llistons i derivats. Els seus professionals ofereixen també diferents serveis d’assessorament, condicionament, reciclatge de palets, etc.

caixa-claret-transport
Camió de transport de fustes de Claret

Els productes de Claret

Embalatges

A Claret trobaràs un catàleg d’embalatges molt complet per utilitzar-los en diferents situacions i circumstàncies: Cantoneres de plàstic, Bancades, Caixes plegables de fusta, Plataformes reforçades, Plataformes bàsiques i Gàbies i caixes per a enviaments aeris, terrestres i marítims.

Els embalatges que es fabriquen a Claret s’adapten totalment a les necessitats dels clients, ja que a l’empresa el tracte personalitzat és un element estratègic per oferir un producte amb valor afegit.

Palets

palets-claretLa gama de palets que fabrica Claret és molt àmplia i cobreix qualsevol necessitat dels seus clients: Palets nous, recuperats, híbrids, etc.

Els seus palets es poden fer servir en diferents escenaris: l’emmagatzematge industrial, el transport de mercaderies i la decoració d’interiors. Són molt útils en l’elaboració de taules o tauletes i per emmagatzemar mercaderies o transportar productes per terra, mar o aire.
A Claret compten amb la tecnologia adient per personalitzar els palets, en funció de les necessitats de cada client.

Fustes

fusta-claretClaret distribueix fustes de diferents orígens i per a diverses finalitats: arbres tropicals com l’Iroko, el pi, el roure, el pi de guinea, etc. Posa a disposició dels seus clients troncs i bigues laminades, tarimes exteriors i interiors, taulers per encofrar, taulers de fibres, contraxapats, melamines, aglomerats, bigues, estaques, etc.

Serradures

A banda dels anteriors productes, Claret posa a disposició dels seus clients altres articles relacionats amb la fusta com com poden ser les serradures de pi.

Els serveis de Claret

Claret proposa als seus clients un assessorament integral fruit dels més de 85 anys d’experiència en el sector de les fustes. Dona assessorament per correu electrònic, per telèfon o en una visita concertada a l’empresa.

Ofereix serveis d’embalat i condicionament de maquinària, béns d’equip, etc. i un servei professional de càrregues i trincatge per assegurar la protecció de les mercaderies i permetre que arribin a la destinació en les millors condicions i sense patir cap desperfecte.

gabies-claretProposa als seus clients un servei d’embalatge i logística que anomena “claus en mà” per tal de garantir el trasllat de qualsevol mercaderia al punt del planeta que desitgi el client, ja sigui per mar, terra o aire. El know-how adquirit en els més de 85 anys que opera en el sector permeten que pugui oferir solucions òptimes i de qualitat.

Posa a disposició dels seus clients un servei de reciclatge de palets com a mostra del compromís corporatiu per la preservació del medi ambient. La recuperació dels palets per a la reutilització suposa als seus clients un pas important en l’optimització dels costos de compra d’elements logístics.

Els professionals de Claret treballen amb la màxima rapidesa per donar resposta a les necessitats dels clients en el mínim temps possible. L’empresa compta també amb estoc permanent de productes per garantir la rapidesa dels subministraments. Està enfocada, a més, en la personalització dels productes que ofereix per adaptar-se a les seves necessitats.

Compliment de la Norma Internacional NIMF 15

caixa-claretL’any 2007 Claret va rebre la homologació del Ministeri d’Agricultura per poder oferir el servei de tractament fitosanitari de la fusta. Això vol dir que les instal·lacions compten amb la tecnologia necessària per garantir el compliment de la Norma Internacional de NIMF 15.

En aquesta normativa s’hi contemplen les directrius que regulen l’embalatge de fusta emprat en el comerç internacional i el tractament que ha de rebre la fusta en la seva manipulació.

Per poder complir amb la Norma NIMF 15, Claret disposa d’un forn de tractament fitosanitari. Un equipament que se suma a la resta d’instal·lacions que compten amb tecnologia punta per assegurar la màxima qualitat al client. Instal·lacions que són supervisades per tècnics especialitzats i inspectors del Ministeri per garantir que l’empresa compleix fil per randa totes les directrius de la normativa.

La Missió, visió i els valors de Claret

fustes-claretLa missió de Claret consisteix en “contribuir al mercat local i perifèric oferint productes i serveis relacionats amb els processos logístics de la indústria en l’enviament de càrregues i béns d’equip així com en la comercialització i distribució de fustes. Disseny, fabricació i subministrament d’embalatges de fusta, palets i complements propis del packaging, així com els serveis de condicionament i embalat que garanteixin la preservació de la qualitat i protecció de les mercaderies durant el seu maneig, transport i emmagatzematge.”

La visió de l’empresa és “ser la millor alternativa local en el seu sector, establint relacions properes i duradores amb els clients per l’excel·lent qualitat dels productes, la rapidesa dels nostres serveis i l’atenció professional i personalitzada de manera resolutiva, eficient, competitiva i compromesa amb la seguretat, la salut i el medi ambient.”

Els valors de Claret fan referència a l’orientació al client, proposant productes adaptats a les seves necessitats, i a la cerca de la “qualitat i l’excel·lència” dels mateixos i de tots els serveis que ofereix. A Claret els seus professionals actuen amb “integritat moral, respecte i lleialtat cap a les persones. Ens comprometem amb la societat adaptant-nos a la preservació del medi ambient”.

Feu un comentari