Cinemes Sant Cugat torna a obrir amb un nou pla POST-COVID-19 per garantir la seguretat dels espectadors03/07/2020 – REDACCIÓ /

Els Cinemes Sant Cugat van tornar a obrir després de més de tres mesos tancats per la pandèmia de la COVID-19. I ho van fer després que la seva gestora, Picking SPI, hagués arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Cugat. 

Ho van fer aquest dijous amb una sessió especial que va projectar la pel·lícula “Catalunya über alles!” del director Ramon Térmens, que es va poder tornar a veure aquest dijous a Sant Cugat en una sala de cinema.

Els cinemes del Centre Cultural tornen a l’activitat a la nostra ciutat amb un pla especial per garantir la seguretat de tots els assistents i amb un cartell competitiu que combinarà estrenes, reposicions i pel·lícules d’autor.

Les estrenes d’aquesta setmana

Així mateix, des d’aquest cap de setmana els espectadors ja podran gaudir de les estrenes “Personal Assistant” “La lista de los deseos” i “Sabates Vermelles i els set trols” i de reposicions destacades com el clàssic d’Steven Sielberg “E.T El Extraterrestre”.

Publicitat

Taula Tercer Sector


A banda d’aquestes projeccions, els Cinemes Sant Cugat comencen també amb un cicle d’art dedicat a les grans icones universals com Frida Khalo, Picasso, Leonardo da Vinci o Vicent Van Gogh.

Mesures de seguretat per a la reobertura dels Cinemes Sant Cugat

El pla de reobertura dels cinemes, que ha estat aprovat per  l’Organisme Autònom del Centre Cultural, implica un horari reduït per poder netejar i garantir la higiene de les sales després de cada projecció. Així doncs, de dimarts a dijous hi haurà dues sessions per sala i de divendres a diumenge n’hi haurà tres. Els dilluns de juliol els cinemes romandran tancats.

Per garantir la seguretat, els Cinemes Sant Cugat recorden a tots els assistents que entrin a les instal·lacions amb mascareta i que mantinguin les distàncies de seguretat. Per fer-ho possible, han col·locat marques a terra amb informació sobre aquestes distàncies.

A més, s’ha tornat a obrir les taquilles per mantenir les distàncies de seguretat entre els espectadors i els venedors.

El tall de les entrades es fa en el moment de la compra i en el cas que es comprin per internet només caldrà que s’ensenyi el paper o el mòbil al personal de control d’assistència.

A les instal·lacions dels cinemes tampoc es reparteixen fullets informatius amb els horaris de les pel·lícules. Han distribuït codis QR perquè els espectadors puguin consultar les projeccions des del seu telèfon mòbil. 

A diferents punts de les instal·lacions han distribuït també gels hidroalcohòlics.

A l’interior de les sales, que tenen un aforament limitat al 50% per complir les directrius establertes pel Govern espanyol, es distribueixen els espectadors amb una butaca de separació, sempre que no formin part de la mateixa unitat familiar.

Per garantir la màxima seguretat als cinemes, tot el personal ha fet un curs per treballar en aquesta nova normalitat.

L’empresa que gestiona els Cinemes Sant Cugat, Picking SPI, s’havia acollit a un ERTO pels seus treballadors en iniciar-se el confinament i ha renunciat a ampliar-lo fins setembre. D’aquesta manera, tots els empleats estan ja treballant a partir d’aquest juliol.

Amb l’obertura dels Cinemes Sant Cugat la ciutat recupera, a poc a poc, la normalitat també en aquest àmbit, després que des del passat cap de setmana les sales de Yelmo del Centre Comercial van tornar a obrir les portes.

Deixa un comentari