Cayetana Álvarez de Toledo visita Sant Cugat per donar suport a Álvaro Benejam

24/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous la diputada del Partit Popular, Cayetana Álvarez de Toledo, va venir a Sant Cugat per donar suport a l’alcaldable del PP a la ciutat, Álvaro Benejam, en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Publicitat

Va passejar per la Rambla del Celler amb el número 1 i 2 de la llista, Álvaro Benejam i Alfredo Bergua i l’equip local de la campanya del PP.

Davant de l’ajuntament, Benejam va recordar els pilars de la candidatura dels populars: la seguretat, la gestió i la neutralitat municipal. I va expressar que en els últims 32 anys de govern l’ajuntament no ha donat resposta a tots els ciutadans de Sant Cugat.

En la mateixa línea va parlar Álvarez de Toledo. Va declarar que la democràcia necessita persones amb coratge que la defensin i va posar en valor la feina feta per Álvaro Benejam en aquests quatre anys. I va criticar l’equip de govern per haver penjat la pancarta de “Llibertat Presos Polítics”.

Publicitat

Fora de l’àmbit local, Cayetana Álvarez de Toledo va manifestar el seu desig que suspenguin els presos polítics dels seus drets com a diputats escollits pel poble espanyol.

La formació que lidera Álvaro Benejam és una de les 12 candidatures que es presenten a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Feu un comentari