Castanyada 2021: parades de castanyes, activitats per a tots els públics i un servei especial de transport al cementiri

29/10/2021 – Redacció

L’Ajuntament ha habilitat un servei especial de transport que unirà el nucli de la ciutat amb el cementiri amb l’objectiu de facilitar la mobilitat amb motiu de la celebració de Tots Sants.  El servei funciona els dies 30 d’octubre i 1 de novembre, amb els mateixos horaris i recorreguts d’anys anteriors. L’autobús fa un trajecte d’anada i tornada  entre la plaça de Sant Francesc i el cementiri, amb diferents parades i la freqüència de pas és d’una hora el dissabte 30 d’octubre i cada mitja hora el dilluns 1 de novembre. El preu del bitllet d’anada i tornada és de 3,50 euros.

A la vegada ja fa dies que a la ciutat es poden trobar diferents parades de castanyes a diferents places.  Aquestes estaran fins al 8 de desembre i estan situades a la plaça de l’U d’Octubre, plaça dels Quatre Cantons, plaça del Dr. Galtés i plaça de Lluís Millet. La parada situada a la plaça d’Octavià estarà fins el diumenge 31 d’octubre. 

Publicitat
Parada de castanyes a la plaça Quatre Cantons
Parada de castanyes a la plaça de l’U d’Octubre

Com altres anys la ciutat i els districtes celebraran aquesta festa tradicional catalana amb diferents activitats per a totes les edats. Per exemple la Floresta organitza divendres l’activitat Castanyada al Casino, mentre que a la plaça d’en Coll el dissabte al matí es farà un Taller de panellets. El diumenge al Celler Modernista acull  l’activitat ‘Quina Castanya!’ on Laberta Delpoblet oferirà una sessió de contes divertits i a les Planes es farà la Castanyada a les Planes amb Teatre musical i DJ.

Publicitat