Carmela Fortuny va mantenir fins ahir al matí una proposta de pacte amb el PSC

15/06/2019 – REDACCIÓ /

Junts per Sant Cugat va mantenir fins ahir a les 10 del matí una proposta de govern de coalició amb el PSC per salvar l’alcaldia de Carmela Fortuny.

carmela-fortuny-alcaldessa

Publicitat

 

Aquesta informació la va traslladar ahir Pere Soler (PSC) als periodistes aplegats a la roda de premsa de presentació del nou pacte de govern. Concretament, va afirmar que no era just que els ciutadans no sabessin que poques hores abans de proposar a ERC un govern sobiranista tenia una proposta perquè el PSC entrés al govern.

Un fet que a TV Sant Cugat vam poder corroborar quan vam tenir accés a la proposta de pacte de coal·lició entre Junts per Sant Cugat i el PSC  (descarrega el document). Segons aquest document, Junts Per Sant Cugat va oferir dues tinences d’alcaldia al PSC, la presidència de Promusa i el Consell de Barri del Centre Oest.

Publicitat

Aquesta informació segurament la desconeixia la cinquantena de persones que es va manifestar ahir pels carrers de la ciutat reclamant un pacte local entre Junts per Sant Cugat i ERC.

Per evitar que ERC pactés amb el PSC a Sant Cugat, ahir a la tarda la delegació local de l’ANC i Adic van convocar als santcugatencs per impedir un pacte d’ERC amb el PSC. Un partit considerat “còmplice de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola que va suspendre l’autonomia catalana la tardor del 2017”. Unes cinquanta persones es van manifestar davant de la Casa de Cultura perquè pensaven que allà es trobava la militancia d’ERC celebrant l’assemblea. Mentre això passava, ERC, PSC i la CUP estaven a punt d’anunciar un acord de govern.

Els intents de Junts per Sant Cugat per mantenir l’alcaldia no van tenir els seus fruits, tot i la insistència de la seva líder, Carmela Fortuny. L’alcaldessa es va reunir fins a quatre vegades amb Pere Soler per intentar tancar un pacte de govern.

Manifestants convocats per l’ANC i Adic davant de la Casa de Cultura per evitar el pacte d’ERC amb el PSC

Feu un comentari