Carlos Carrizosa, candidat de Cs a les eleccions del 12-M, carrega contra PP i PSOE en un acte a Sant Cugat

(5/4/2024 – ACN)

El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, retreu al PP i al PSOE que intentin “caure bé” al nacionalisme amb l’únic objectiu que els vots al PPC i al PSC el 12-M puguin servir com a “moneda de canvi” a la Moncloa. El que cal fer amb el nacionalisme, diu Carrizosa, és “desallotjar-lo del poder”. En aquest sentit, lamenta les paraules del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en una entrevista a ‘La Vanguàrdia’ on obre la porta a parlar amb Puigdemont “si es reconcilia amb la llei”. “Estem farts del constitucionalisme acomplexat”, ha etzibat Carrizosa. Aquestes paraules, diu el candidat de Cs, evidencien els “cants de sirena” del PP a Junts i augura una nova “traïció” dels populars, un ‘nou’ Majestic.

Font: ACN

Carrizosa insisteix que l’únic partit constitucional sense cap rèmora és Cs i demana poder concentrar aquest vot el 12-M, davant la “traïció” de l’amnistia dels socialistes i la “previsible” nova traïció” dels populars després del Pacte del Majestic de 1996. Ara, però, amb amb Feijóo i Puigdemont com a protagonistes dels auguris de Carrizosa.

Publicitat

En aquest sentit, el candidat de Cs observa amb curiositat com el PPC ha incorporat a la seva campanya electoral la figura de Alejo Vidal-Quadras, l’home que va caure quan Aznar va consumar els acords amb Pujol. “Si per alguna cosa es distingeix Vidal-Quadras és per denunciar el que han fet amb ell”, ha dit durant una trobada amb simpatitzant a Sant Cugat del Vallès.

Preparant les municipals de 2027
Durant la seva visita al Vallès Occidental, Carrizosa també ha enviat un missatge per a navegants a aquells que auguren la desaparició del partit després del 12-M si el partit no aconsegueix representació al Parlament. “No només preparem les autonòmiques, també les pròximes municipals. Cs no es rendirà”, ha declarat.

Publicitat