Cap d’Any, el Quinto i Pedra i Sang, algunes de les activitats de Nadal cancel·lades per la Covid-19

(22/12/2021 – Redacció/)  

L’actual situació sanitària i les noves restriccions imposades per la Generalitat estan provocant una allau de cancel·lacions d’activitats que s’havien de realitzar aquest Nadal a Sant Cugat.

L’Ajuntament ha anunciat que s’anul·la la Festa de Cap d’Any i també les campanades que s’havien de celebrar a la plaça d’Octavià el dia 31 de desembre fins a les 3 h de la matinada.

Publicitat

A la vegada l’entitat Amics de Pedra i Sang qui, de forma conjunta amb l’Ajuntament, va decidir suspendre totes les funcions de la 20a edició de Pedra i Sang, després que diferents membres de l’equip donessin positiu en Covid-19. Unes funcions que s’havien de realitzar els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre a la Sala Capitular del Monestir.

Funció Pedra i Sang

Una altra activitat multitudinària que no es farà aquest Nadal serà el Quinto. Cal Temerari, entitat que organitza el Quinto de Nadal, ha decidit cancel·lar l’edició d’aquest any que s’havia de celebrar a partir del 25 de desembre a l’Envelat del parc Ramon Barnils.

Quinto de Nadal

A totes aquestes anul·lacions se suma la suspensió del Ball de Gala i Festa del soci de la Unió que s’havia de fer el diumenge 2 de gener a la Sala Clavé.

La cavalcada de moment sí que es manté, ja que no hi ha cap ordre del govern català de suspendre-la. Segons el conseller de Salut, Josep Maria Argimon “les cavalcades de Reis no se suspenen. Són a l’exterior i no hi ha grans aglomeracions“.

cavalcada-santcugat2020
Cavalcada 2021

Els diferents serveis municipals involucrats en l’organització de les activitats de Nadal estan estudiant les possibles afectacions que puguin tenir les restriccions en el moment que s’aprovin.

Per ara, es mantenen la resta d’activitats programades.