Cancel·lat un deute de 126.482 euros a una persona de Sant Cugat gràcies a la Llei de la Segona Oportunitat(29/11/2021 – Redacció/)  

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº1 de Rubí ha dictat Benefici d’Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI) en el cas d’un senyor de Sant Cugat, quedant exonerat d’un deute de 126.482 euros. El cas l’ha tramitat Repara tu Deuda Abogados .

“Quan el nostre client es va divorciar -expliquen els advocats de Repara tu Deuda Abogados – va deixar l’habitatge que tenia a mig fer amb la seva dona. Ell va assumir part dels crèdits però va haver-hi un moment en el qual no podia més i va haver de deixar de pagar. A més d’aixecar els deutes acumulats ha estat exclòs del pagament de la hipoteca en conjunt amb l’exdona. Ella, en continuar pagant, s’ha quedat l’habitatge”.

La Llei de Segona Oportunitat, que va entrar en vigor a Espanya l’any 2015 després de la seva aprovació per part del Congrés, és un recurs al qual s’acullen cada vegada més particulars i autònoms que intenten cancel·lar els deutes a les quals no poden fer front.

Publicitat