Cancel·lada la Festa Major de Sant Cugat a causa del coronavirus

08/04/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha cancel·lat la Festa Major de Sant Cugat, que s’havia de celebrar entre el 26 i el 29 de juny, a causa del coronavirus i està treballant per celebrar “una gran festa” a la tardor.

Després d’un llarg debat i un intens període de reflexió, l’Ajuntament ha decidit cancel·lar la Festa Major 2020 –que s’havia de celebrar del 26 al 29 de juny- així com la resta de festes majors de barris d’aquest estiu (La Floresta, Mira-sol, Mas Gener, Can Barata i Sol i Aire) a causa de la
pandèmia del coronavirus.

Publicitat


L’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament ja ha començat a treballar en l’organització d’una gran festa alternativa per a tota la ciutat a la tardor, amb data encara per decidir. El consistori ha explicat que aquesta festa serviria per “compensar el buit que deixarà la cancel·lació de la Festa Major 2020 i per celebrar el retrobament de la ciutadania així com reactivar la cultura i la vida de la ciutat.”


En aquesta mateixa línia, la tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona ha declarat que des de l’Ajuntament “ens veiem obligats a prendre una decisió difícil, excepcional, però hem de ser curosos i conscients del moment que estem vivint. Ara bé, també tenim moltes ganes de reactivar la ciutat amb una gran festa popular a la tardor per celebrar el retrobament de la convivència i de la cultura”. Segueix, “sabem que es farà estrany no gaudir de la Festa Major com sempre hem fet, però el que hem decidit hem parlat amb els agents implicats i agraïm per avançat la seva comprensió”.

Tot i que l’estat d’alarma s’ha prorrogat fins com a mínim el 26 d’abril, encara no es coneix quan s’aixecarà definitivament el confinament de la població ni de quina manera es reprendrà la normalitat. Així com tampoc se sap a partir de quan es podrà tornar a realitzar actes multitudinaris, com és el cas de la Festa Major de Sant Cugat.

Feu un comentari