Can Monmany, nova seu del Cicle de Concerts a Valldoreix

27/04/2019 – Josep Lluís Silva/

L’EMD de Valldoreix celebrarà aquest any el Cicle de Concerts a la històrica masia de Can Monmany, amb les actuacions confirmades d’Eduard Iniesta i l’Orquestra Cambra Terrassa 48.

canmonmany-cicle-concerts-valldoreix
Masia Can Monmany de Valldoreix

El motiu del canvi d’ubicació és perquè aquest any l’EMD de Valldoreix ha modificat l’emplaçament habitual del Cicle de Concerts ateses les tasques arqueològiques i de conservació del patrimoni que s’estan realitzant a l’espai del Castell de Canals.

Publicitat

Per aquesta raó, la masia de Can Monmany, ubicada als peus del Puig Madrona, es convertirà en seu del Cicle de Concerts 2019 a Valldoreix.

L’entrada es pot comprar en horari de dilluns i dijous de 17:00h a 19:00h, a la Casa de la Vila, per un preu de 10 euros.

L’organització també posa a disposició del públic una opció d’abonament dels dos concerts a un preu de 20 euros. Aquest abonament també inclou una entrada gratuïta per a l’espectacle “Laponia”, de Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sants, que se celebrarà 22 de novembre a la Nau de Cultura.

Publicitat

La primera cita del cicle musical serà el dissabte 1 de juny amb l’espectacle ‘Forat Blanc’, del compositor barceloní Eduard Iniesta, amb un recull de composicions melòdiques emotives i impactants.

L’Orquestra Cambra Terrassa 48 serà l’encarregada de protagonitzar la nit del dissabte 8 de juny amb la interpretació de l’espectacle ‘Les Estacions’, que omplirà Can Monmany amb les melodies clàssiques de compositors de renom com Txaikovski i Vivaldi.

Feu un comentari