Site icon TV SantCugat.cat

Can Cortés celebra l’inici de les obres de millora de la carretera de l’Arrabassada

03/11/2021 – Redacció

L’Associació de veïns i veïnes de Can Cortés valora positivament l’inici de les obres de la carretera de l’Arrabassada. Es tracta d’uns treballs que tenen com a objectiu guanyar en visibilitat i reduir la velocitat. La conselleria de Territori i Sostenibilitat destinarà 900.000 euros a millorar 11,5 quilòmetres d’aquesta via i es preveu que les obres durin tres mesos.

Foto: Cedida

A la vegada en aquesta intervenció està inclosa l’execució de tota la millora de l’accés al barri de Can Cortès. Segons Borja A. Arriaga, president de l’Associació de veïns i veïnes de Can Cortés, els residents del barri santcugatenc estan contents amb aquestes obres: “Estem molt satisfets amb aquest inici d’obres que valida el “Model Rabassada” basat en el consens polític, la col·laboració público-privada i l’execució“.

Publicitat

Des de l’associació destaquen la col·locació dels senyals de limitació a 40 km/h i la instal·lació de radar pedagògic direcció Barcelona, mentre que en sentit Sant Cugat valoren la col·locació d’un senyal de limitació a 50 km/h. A la vegada hi haurà una separació més visible dels carrils i es farà un zebrat central fins a Can Cortès.

L’Arrabassada és considerada la carretera més perillosa de Catalunya, segons afirma un estudi del RACC. Segons el Servei Català de Trànsit, des de 2007 hi ha hagut 57 accidents que han acabat amb morts o ferits greus i d’aquests 43 han estat motoristes.

Publicitat

Exit mobile version