Biciesport, a la 14a edició de la Titan Desert

03/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres ha sigut l’última etapa de la cursa ciclista del Marroc, Titan Desert 2019. Una edició que ha comptat amb la participació dels ciclistes santcugatencs, David Borrella, dorsal 60, Juan Luciano, dorsal 31 i Ricard Español, dorsal 61 i propietari de la botiga Biciesport.

TitanDesert-2019-1
Els participants santcugatencs a la Titan Desert

Publicitat

Els corredors locals han format part dels 675 participants a la cursa. Ciclistes de 21 nacionalitats que han recorregut més de 500 quilòmetres de dunes i barrancs pel desert del Marroc.

Aquest any la Titan Desert 2019 ha comptat amb la presència destacada de Joaquim “El Purito” Rodríguez, Abraham Olano o Melcior Mauri i esportistes d’elit com Núria Picas, Creu de Sant Jordi 2019.

Tot apuntaba que seria la millor competició de la història, però, malauradament, el dilluns 29 d’abril l’organització va haver de lamentar la mort d’un dels participants. Fernando Civera, de 46 anys, qui va patir una aturada cardíaca en el quilòmetre 55 del recorregut de la segona etapa.

Publicitat

La mort va sorprendre a tothom. En els 14 anys de cursa mai havia hagut cap víctima mortal entre els participants. L’organització va suspendre la tercera etapa com a senyal de dol.

La cursa es va reprendre en la quarta etapa i va transcórrer amb normalitat fins a la finalització.

Titan Desert és una prova inspirada en el París-Dakar, que organitza des del 2006 RPM, empresa fundada per l’espanyol Jaime Arguersuari Tortajada.

Feu un comentari