El Teatre Auditori acull la quarta Gala de Ballarins Catalans al Món

(05/11/2021 – Redacció)

La quarta Gala de Ballarins Catalans al Món tindrà lloc aquest dissabte 6 de novembre a les 20h al Teatre-Auditori. L’espectacle el protagonitzaran ballarins professionals catalans que ballen en les principals companyies de dansa a nivell mundial.

La idea de crear aquesta gala neix per la necessitat de poder reunir a casa els ballarins que aconsegueixen triomfar en el món de la dansa però que, per manca d’una veritable Companyia Nacional de Dansa, hagin de marxar arreu del món a treballar en allò que esdevé la seva professió i alhora el seu somni. 

Publicitat

Després de tres edicions exitoses, tant per la idea com per la qualitat i el nivell, i amb totes les entrades exhaurides, l’organització, dirigida per Marisa Yudes, vol seguir endavant amb el projecte i fer que sigui un acte de país de referència.

Dins del marc de la Gala de Ballarins Catalans al Món, per primera vegada, es presentarà oficialment l’Associació Internacional de Ballarins de Catalunya, un projecte format per joves ballarins catalans que, després de formar part de passades edicions d’aquesta Gala, van decidir ajuntar-se amb l’objectiu d’unir la comunitat de dansa de Catalunya, promoure-la i crear una xarxa de comunicacions entre tots ells.

Publicitat

Es tracta d’un projecte liderat per joves emprenedors ballarins catalans que pretenen cohesionar tota la comunitat de la dansa i així crear noves oportunitats i recolzament: ballarins, coreògrafs, mestres i professors, institucions, escoles, companyies, estudiants i familiars tindran cabuda dins de l’AIBC