Artur Mas visita Sant Cugat per donar suport a l’alcaldessa Carmela Fortuny24/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous l’ex-president de la Generalitat, Artur Mas, va venir a Sant Cugat per donar suport a la candidatura de l’actual alcaldessa Carmela Fortuny, Junts per Sant Cugat i al presidenciable per Valldoreix, Josep Puig.

El líder convergent va passejar pels carrers del centre i es va fer fotos amb ciutadans com l’actor Jaume Pla o representants de la Lira.

El punt d’inici del recorregut va ser la seu de Junts per Sant Cugat al carrer Valldoreix. Des d’allà Artur Mas va declarar als mitjans aplegats que no creu que l’alcaldessa perdi l’alcaldia perquè la ciutat ha aconseguit una qualitat de vida que és fruit dels anys de feina dels diferents equips de govern que l’ha governat.

Publicitat


Per la seva banda, Carmela Fortuny va destacar que la seva llista inclou 19 persones que no pertanyen a cap partit polític i que són homes i dones de ciutat que s’estimen Sant Cugat.

Preguntada pels pactes postelectorals, Fortuny va recordar que quan va entrar a l’alcaldia va oferir a ERC-MES entrar al govern. Un fet que ha tornat a repetir durant la campanya electoral.

També va manifestar que té molt clar els reptes de la ciutat des del minut 1 de ser alcaldessa. I que ara ho vol seguir sent després de ser votada pels santcugatencs.

Recordem que l’alcaldessa Carmela Fortuny va agafar el relleu a Mercè Conesa el juny del 2018 després que aquesta última renunciés a l’alcaldia per anar a presidir el Port de Barcelona.

Deixa un comentari