Arriba la 5a edició del Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat

27/12/2019 – REDACCIÓ /

La 5a edició del Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat, que organitza el FS Sant Cugat, es disputarà aquest cap de setmana del 27 al 29 de desembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler i al pavelló de la ZEM La Guinardera.

Publicitat

En aquests dos equipaments esportius es jugaran 72 partits entre les categories que participen en el torneig: benjamí, aleví, infantil i cadet.

En total participaran 14 clubs diferents: FS Sant Cugat, FS Ripollet, CET10, l’Academy FS Fernandao, CFS Eixample, CN Caldes, l’Horta FS, FCB Escola, FS Vic, FS Parets, CE Futsal Mataró, AE Les Corts UBAE, EFS Jordi Torras i l’AE Sant Andreu.

El diumenge 29 jugaran els equips de veterans del FS Sant Cugat, l’FS Ripollet, el CN Sabadell, l’Industrias Santa Coloma, el FC Barcelona i l’AE Penya Esplugues.

Publicitat

Torneig solidari

Aquest any, la recaptació de les inscripcions del Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat aniran destinades a l’ONG Open Arms. També s’organitzaran rifes solidàries amb regals de la lliga LNFS, la màxima categoria estatal de futbol sala. Els beneficis d’aquestes rifes aniran també a Open Arms.

A més, els dies de la competició el club recollirà joguines noves per a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Televisió Sant Cugat us oferirà en directe les finals de les categories infantils que se celebraran dissabte al migdia.

Podeu consultar els horaris dels partits en aquest enllaç.

Feu un comentari