Arrenca la campanya electoral a Sant Cugat amb l’enganxada de cartells i els primers actes polítics

04/11/2019 – REDACCIÓ /

Les diferents delegacions santcugatenques dels partits polítics han començat a demanar el vot per a les properes eleccions generals del 10 de novembre. El passat dijous 31 d’octubre a la mitjanit van començar la campanya electoral de les eleccions generals amb la tradicional enganxada de cartells. Durant el cap de setmana, van iniciar els primers actes de campanya.

ERC, que es presenta amb el lema “Tornarem més forts”, va penjar cartells a prop de l’edifici de la Unió amb presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla i els membres de l’equip de govern del partit.

Publicitat

Publicitat

El diumenge el partit va organitzar un vermut polític als Quatre Cantons amb Diana Riba, eurodiputada i dona del polític empresonat i santcugatenc, Raül Romeva i Carolina Telechea, número dos al Congrés dels Diputats per Esquerra.

El PSC,  que es presenta amb el lema “Ahora Sí”, va començar la campanya electoral a la Plaça del Coll amb presència del Tinent d’Alcalde de presidència, Pere Soler i els membres de l’equip de govern del partit.

A més, els socialistes van muntar una parada el diumenge per demanar el vot per la candidatura de l’actual president en funcions Pedro Sánchez.

Aquest dilluns organitzen a dos quarts de vuit del vespre un acte als Quatre Cantons amb la presència de Francisco Arana, candidat al Congrés dels Diputats i Pere Soler, primer secretari del PSC de Sant Cugat.

La CUP, que es presenta amb el lema “Ingovernables”,  va començar a enganxar els cartells de campanya al Passeig Francesc Macià, amb la presència del candidat a les eleccions generals i ex-regidor de l’Ajuntament de Sant Cugat Ignasi Bea.

Ciutadans, que es presenta amb el lema “España en marcha”, va posar els primers cartells de campanya amb la presència del coordinador dels taronges a Sant Cugat, Roberto Torrecilla, i el regidor de Sant Cugat, Aldo Ciprian.

El Partit Popular, que es presenta amb el lema “Por todo lo que nos une”,  va enganxar els primers cartells de campanya als Quatre Cantons amb l’ex-regidor santcugatenc Alfredo Bergua i el candidat al Senat, Álvaro Benejam.

I el diumenge van fer d’amfitrions a la visita de la número 2 de les llistes del PP per Barcelona i ex-delegada del govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

En Comú Podem, que es presenta amb el lema “Si vols solucions, vota solucions”, va enganxar els cartells a la Plaça Barcelona i va aprofitar per celebrar la castanyada, amb la presència de Ramón Gutiérrez de Sant Cugat en Comú.

Junts Per Catalunya, que es presenta amb el lema “Per la llibertat, ni un vot enrere”, es va fer una foto amb els cartells de campanya al nou local del Doctor Murillo, amb la presència de la regidora Carmela Fortuny.

Aquest dilluns la formació organitza el primer acte de campanya a Sant Cugat amb Jaume Alonso Cuevillas, advocat de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

A les properes eleccions generals estan convocats més de 61.000 santcugatencs.

Feu un comentari