Aquest any s’adjudicaran les obres de construcció de les pantalles acústiques a l’autopista B30 a Mira-sol

(25/02/2022 – Redacció)   

L’alcaldessa, Mireia Ingla, i el tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, han mantingut a Madrid una reunió amb el director general de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda urbana, Javier Herrero, per fer un seguiment de l’estat dels projectes de construcció de les pantalles acústiques a l’autopista B30 a tocar el barri de Mira-sol.

Ingla i Soler durant la reunió amb el director general de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda urbana, Javier Herrero,

El director general ha explicat que els propers mesos l’empresa que fa el manteniment de l’autopista farà una primera actuació d’apantallament al lateral que està a tocar amb el municipi de Rubí. Aquest any s’adjudicaran les obres per construir les pantalles a tocar del barri de Mira-sol: en concret es col·locaran des del tram on es troba la urbanització Polis-alfa fins a la sortida de l’Hospital General.

Publicitat

També es va explicar que s’encarregaran la redacció de dos nous projectes d’apantallament al terme municipal de Sant Cugat per reduir el soroll que genera l’autopista i reben l’Hospital General i la Clínica Asepeyo. A petició de l’Ajuntament s’inclouran estudis de sonometria per valorar la possibilitat de construir pantalles acústiques al tram de la B30 més proper a Valldoreix.

Ajuntament i Direcció General van acordar fer un seguiment de l’estat d’execució i redacció de tots aquests projectes per poder informar els veïns i veïnes i els equipaments sanitaris del municipi.

Publicitat