“Anys d’infàmia”, la darrera novel·la de l’escriptor Àngel Comas

10/03/2019 – REDACCIÓ /

El crític de cinema santcugatenc ha publicat la seva darrera novel·la, “Anys d’infàmia”. La sisena obra de ficció que ha escrit Àngel Comas.

“Ànys d’infàmia” és la història d’una pubilla santcugatenca i del noi que la va salvar de morir cremada a l’incendi de la sala de cinema del “Parque”, ubicada l’any 1926 al costat del Monestir. A partir d’aquesta noia, la novel·la reflexiona sobre com és la vida a Sant Cugat i altres fets històrics de l’època, com les brigades internacionals o la falange.

Publicitat

Es repassen fets històrics de Sant Cugat desconeguts per la majoria dels seus ciutadans com la visita al golf de l’actor i director, Douglas Fairbanks per promocionar un cava o el rodatge de la pel·lícula “España otra vez”.

L’origen d’aquesta novel·la són uns relats curts publicats al desaparegut Diari de Sant Cugat que es deien “Autèntiques històries falses”. En aquestes petites històries els fets reals eren autèntics, però els personatges eren de ficció.

Aquesta novel·la és l’inici de quatre novel·les escrites per Àngel Comas sobre el Vallès, tal i com el mateix autor va revelar a l’espai de La Contraportada de TV Sant Cugat i que pots veure en aquest vídeo.

Publicitat

Feu un comentari