Álvaro Benejam, del PP, aposta per una majoria del centre-dreta a Espanya

07/11/2019 – REDACCIÓ /

A les entrevistes electorals de TV Sant Cugat pels comicis del 10 de Novembre, l’ex-regidor de l’Ajuntament de Sant Cugat i candidat al Senat per al Partit Popular, Álvaro Benejam, va afirmar que el seu partit vol que hi hagi una majoria del centre-dreta que pugui canviar el rumb del país.

Publicitat

Sobre Catalunya i els presos polítics, el candidat popular va rebutjar un indult perquè considera que es va avisar als polítics en reiterades ocasions que el que anaven a fer era ilegal.

Sobre economia i impostos, Álvaro Benejam va parlar de la rebaixa de l’IRPF i de la resta de mesures que presenta el seu partit en aquest àmbit.

En aquesta matèria, va mostrar el seu malestar per la proposta de pujada de l’IBI que va plantejar l’equip de govern de Sant Cugat en el darrer ple del mes d’octubre.

Publicitat

Sobre el problema de l’habitatge, Benejam va assegurar que el seu país el resoldrà amb polítiques d’habitatges i ajudes als ajuntaments perquè puguin millorar l’accés a la vivenda als seus ciutadans.

Sobre la violència de gènere, Álvaro Benejam va expressar que el seu partit defensa un gran pacte entre totes les forces en els punts que tots els partits hi estan d’acord.

El Partit Popular es presenta a les eleccions generals del 10 de novembre amb el lema “Por todo lo que nos une”.

Podeu mirar l’entrevista completa en aquest vídeo.

Feu un comentari