Aldo Ciprian, dels últims candidats a presentar-se a les eleccions municipals 2019

05/04/2019 – REDACCIÓ /

Ciutadans ha confirmat que l’actual portaveu a l’Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, serà el candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions del 26 de maig. Amb aquest nom, pràcticament es completa la llista de candidats a l’alcaldia de Sant Cugat.

Ciprian, casat i de 47 anys, és Enginyer Industrial Superior i té la seva pròpia empresa en el sector industrial. Des de maig del 2015 és regidor i portaveu del Grup Municipal de Cs Sant Cugat.

Publicitat

El candidat taronja ha explicat que “Sant Cugat necessita una regeneració i un canvi polític i aquest només pot venir de la mà de Cs i de les nostres propostes per a la ciutat. La regeneració política i de les ciutats comença per incorporar professionals del sector privat a la vida pública, persones que aportin des de la seva perspectiva quotidiana els canvis necessaris per a millorar l’administració pública”.

La resta de candidats són els següents per ordre alfabètic del nom de pila.

Álvaro Benejam, Partit Popular

Publicitat

Carles Toda, Units Per avançar (Podria formar coalició amb Convergents i Lliures a Sant Cugat)

Carmela Fortuny, Junts per Sant Cugat

Dimitri Defranc, Proposem Sant Cugat

Joan Recasens, Primàries de Sant Cugat

Mireia Ingla, ERC

Núria Gibert, CUP

Pere Soler, PSC

Ramon Gutiérrez, Sant Cugat en Comú (però Podem encara s’hi podria sumar)

Fins als dies 17 i 22 d’abril els partits tenen temps per presentar els candidats i les llistes a les eleccions municipals de maig a la Junta Electoral de Zona. El 29 d’abril es publicaran definitivament les candidatures.

 

 

Feu un comentari