Ajornada la festa del 25è aniversari del Grup Mediterrània26/03/2020 – REDACCIÓ /

El Grup Mediterrània celebra aquest 2020 els seus 25 anys d’història i pel dissabte 18 d’abril tenia previst fer una gran festa d’aniversari. Després que l’Ajuntament hagi comunicat oficialment que tots els actes programats per a aquest pròxim mes d’abril queden cancel·lats, l’entitat ha hagut d’ajornar la celebració fins a nou avís.

grupmediterrania-25anys-presentacio-santcugat

El Grup Mediterrània ha explicat en un comunicat que va aturar la seva activitat el passat dijous 12 de març, però “seguim actius des de l’aïllament“. Tant el cos com l’escola de dansa segueixen actius des de casa i l’equip de monitors dels més petits han enviat vídeos i cançons perquè els nens i nenes puguin seguir ballant a casa i així ajudar així a les famílies amb activitats per treballar la psicomotricitat i fer una mica d’exercici controlat.

Per altra banda, el cos de dansa s’ha autoorganitzat per fer trobades socials en hores d’assaig, repassar balls o fer sessions de tonificació, flexibilitat o perfeccionament de castanyoles. D’aquesta manera l’entitat vol animar a famílies i balladors a compartir-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #medisconfinats.

Publicitat


Deixa un comentari