Ajornada la 36a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

07/05/2020 – REDACCIÓ /

El Club Muntanyenc Sant Cugat, juntament amb l’Ajuntament de Sant Cugat, han decidit ajornar la Mitja Marató de Sant Cugat 2020, que s’havia d’haver realitzat el 29 de març, i celebrar la popular cursa l’any que ve. Segons els organitzadors, el Club Muntanyenc, finalment s’ha optat per ajornar-la “d’acord amb les noves mesures preventives de l’Ajuntament de Sant Cugat per evitar la propagació del coronavirus“.

Pel que fa a les inscripcions realitzades fins al moment hi ha tres opcions: Mantenir la inscripció per a la següent data de la Mitja Marató del 2021, demanar un reemborsament de l’import total de la inscripció o demanar un reemborsament del 75% de l’import de la inscripció i així ajudar a cobrir parcialment les despeses que ha d’assumir el club per la suspensió de la cursa.

Publicitat

mitja-marato-santcugat2019
Imatge de l’inici de la Mitja Marató Sant Cugat

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha subratllat que és una associació sense ànim de lucre i que organitza la Mitja Marató com un servei a la ciutat. En aquest cas la suspensió de la cursa genera unes despeses importants que el club no pot recuperar. Pròximament s’enviarà via email als participants explicant el procediment a seguir.

Publicitat

Feu un comentari