Site icon TV SantCugat.cat

Adolf Priante, subcampió del Campionat de Catalunya de tir amb arc

adolf-priante-tirambarc-destacat

04/10/2019 – REDACCIÓ /

El diumenge 29 de setembre Adolf Priante, en representació del Club Arquers de Sant Cugat, va quedar subcampió del 50è Campionat de Catalunya de tir amb arc el primer any que s’hi presentava. Va assolir aquesta fita a Montcada i Reixach en la disciplina de camp de veterans de més de 50 anys. Un subcampionat que se suma als quatre títols que ha guanyat aquesta temporada: la Lliga Catalana i el Campionat de Catalunya de SALA i la Lliga Catalana i el Campionat de Catalunya de BOSC.

Publicitat

Aquest campionat va tancar la temporada 2018-2019 i va ser el tercer any que Priante participava en competicions oficials.

Aquestes són les fites aconseguides durant la temporada, sempre en la modalitat d’arc nu i veterà (majors de 50 anys). L’arc nu és una disciplina com l’arc olímpic, però desprovist (nu) de mira, estabilitzadors, clicker, etc.

A partir d’ara té previst competir en la categoria senior al costat d’alguns excampions del món. I també amb un arc nou en les modalitats de Sala, Aire lliure i Camp. La temporada comença el 26 d’octubre amb la Lliga catalana de Sala.

Publicitat

Adolf Priante, amb l’arc i  les medalles aconseguides

Adolf Priante, artista santcugatenc

A banda d’esportista, Adolf Priante és un conegut artista santcugatenc que ha pintat 530 retrats a persones anònimes i destacats personatges com Margarida Xirgu, els Beatles o Charles Chaplin.

També ha dibuixat moltes làmines amb temàtica santcugatenca com un detall de l’entrada de l’ermita de Sant Medir, l’ermita de la Salut de Valldoreix, el Monestir de Sant Cugat o l’església de Sant Cebrià de Valldoreix.

Adolf Priante va ser un dels fundadors de l’associació cultural sense ànim de lucre Firart l’any 1994. Entitat que organitza la Mostra d’Art anual al voltant del Monestir oberta a tots els artistes de Catalunya i la mostra mensual dels seus socis al carrer Santiago Rusiñol, entre d’altres activitats.

És professor de l’escola Pou d’art i un dels artistes locals més prolífics de Sant Cugat.

Exit mobile version