A presó el lladre d’una farmàcia de Sant Cugat

16/05/2019 – REDACCIÓ /

Un policia local fora de servei va identificar el passat diumenge 12 de maig a Rubíl’autor del robatori amb arma blanca comès el dia anterior (11 de maig) a una farmàcia de Sant Cugat. El detingut va ingressar a presó.

La identificació es va produir quan l’agent va observar que la policia local de Rubí estava intervenint un home que s’assemblava físicament a l’autor del robatori de la farmàcia. Després de presentar-se als agents de la policia local de Rubí, l’agent de Sant Cugat va poder comprovar que es tractava del mateix individu que va ser enregistrat per les càmeres de videovigilància de la farmàcia.

Publicitat

Posteriorment es va procedir a la seva detenció, que es va efectuar amb la participació de la unitat dels Mossos d’Esquadra responsable de la investigació d’aquest robatori.

Després de passar a disposició judicial, el detingut va ingressar a presó per aquest i altres robatoris violents a la comarca.

Aquesta identificació i detenció s’emmarca dins dels operatius coordinats entre la policia local de Sant Cugat i la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat per la prevenció dels delictes contra el patrimoni.

Publicitat

Feu un comentari