72 denúncies per trencar el confinament els dies de Setmana Santa a Sant Cugat

15/04/2020 – REDACCIÓ /

La Policia Local ha sancionat durant els dies de Setmana Santa a 72 persones per trencar el confinament. A més, aquestes denúncies s’han interposat a la zona de Can Borrell. Des de l’inici del confinament ja s’eleva a gairebé 350 sancions imposades a Sant Cugat

A la vegada el consistori fa un balanç positiu de la utilització del dron per avisar a la població que s’ha de quedar a casa. L’alcaldessa Mireia Ingla assegura que “és eficaç“. Es tracta d’un aparell de Mars Intelligence que en un principi l’empresa havia cedit gratuïtament a l’Ajuntament però finalment el govern local ha decidit contractar-lo. L’aparell ha fet dues sortides i ha reforçat la vigilància a la zona de Can Borrell.

Publicitat

El Parc de Collserola va informar el dijous 9 d’abril que més de 3.500 persones havien passat pel camí de Can Borrell des de l’inici de l’estat d’alarma. Només des del 14 de març i fins al 31 de març s’havien saltat la prohibició i l’ordre de confinament 2.807 persones. La comissària per l’Emergència Climàtica i Regidora de Sostenibilitat i Joventut, Alba Gordó, va anunciar aquesta dada a les xarxes socials.

Gordó va explicar que “al Parc de Collserola hi segueix entrant gent i, fins i tot, entre 400 i 500 persones en algun dia concret” i va recordar als santcugatencs que “no es pot anar ni a Collserola ni al bosc ni enlloc que no sigui estrictament necessari“.

Publicitat


Feu un comentari