71 persones ja han fet ús del servei de revisió bucal i de la vista gratuït per a persones usuàries de Serveis Socials

(28/01/2022 – Redacció)  

L’Ajuntament, en col·laboració amb de la Clínica Universitària d’Odontologia (UIC Barcelona) i el Centre Universitari de la Visió (UPC), ofereix un servei de revisió bucal i de la vista a persones usuàries de Serveis Socials. En aquests moments 71 persones ja han fet ús d’aquests serveis.

Publicitat

Segons Núria Gibert, tinenta d’alcaldia “l’objectiu d’aquesta actuació és assegurar que persones amb pocs recursos tinguin accés a aquests serveis bàsics de salut, que majoritàriament s’ofereixen en el sector privat”.

En concret, a través d’aquests dos acords l’Ajuntament ofereix els següents serveis a persones en situació de vulnerabilitat social que siguin usuàries dels Serveis Socials municipals:

– Clínica Universitària d’Odontologia (UIC Barcelona): revisió bucal gratuïta i, en cas que sigui necessari, qualsevol tipus de tractament a preu reduït. Les revisions s’ofereixen a la facultat que la UIC té a l’Hospital General de Catalunya. Des de l’inici de l’acord (3 de desembre 2021) s’han atès 16 persones.

Publicitat

– Centre Universitari de la Visió (UPC): revisió visual, examen optomètric i, en cas que sigui necessari, revisió oftalmològica. Tots aquests serveis s’ofereixen de manera gratuïta al Centre Universitari de la Visió (Terrassa). El conveni ja fa aproximadament un any que està en marxa i des de llavors s’han atès 55 persones.