600 joves de les Parròquies del Monestir, Valldoreix i Mira-sol participaran a la trobada mundial amb el Papa, a Lisboa

(25/07/2023 – Redacció)   

El proper diumenge 30 de juliol, més de 600 joves de Sant Cugat (1.050 de tota la diòcesi de Terrassa) viatjaran cap a Lisboa per participar en la Jornada Mundial de Joventut que el Sant Pare convoca aproximadament cada tres anys.

Publicitat

La Trobada serà de l’1 al 6 d’agost, i es preveu que hi participin prop d’1 milió de peregrins de tot el món, dels quals més d’un miler seran de la diòcesi de Terrassa. Els acompanyaran Mn. Àlex Serra, Vicari de la Parròquia Sant Pere d’Octavià i Delegat de Joventut de la diòcesi de Terrassa; Mn. Emili Marlés, rector del Monestir i Delegat d’Evangelització i Formació de la diòcesi de Terrassa; i Mn. Josep Maria Manresa, rector de Sant Cebrià i arxiprest de Sant Cugat.

La JMJ és una trobada de joves de tot el món que viatgen en peregrinació, convocats pel Papa. Tot i el sentit religiós de la trobada, la JMJ és un esdeveniment per a tots els joves, creients o no, per conèixer i compartir els valors de la fe i promoure la pau, la unió i la fraternitat entre els pobles de tot el món.

Publicitat

La darrera JMJ va ser a Panamà, al 2019, i la pandèmia va fer que la trobada de Lisboa s’ajornés i es fixés aquest any.